Detta verk är en av två skulpturer som skapats genom ett intuitivtsamarbete mellan 2 konstnärer för detta konstprojekt UTSATT. Båda skulptörerna började på var sin skulptur. Efter nån månad byte de skulpturer och delade sina upplevelser och tankar som kommit fram under arbetet. Var och en arbetade sen vidare på den skulptur de fått från. Arbetet pågick under 1år. Läs mer om ”Mother of all”, den andra skulpturen i projektet.

Axis mundi världens mittpunkt som allt roterar kring, som knyter ihop himmel och jord. Det höga och det låga, det inre och det yttre. Här ifrån sker den
konstanta expansionen och den cirkulära rörelsen som för vår evolution framåt och lär oss att se det vi ska se. Vara med det vi ska vara med.

Och efter många timmars arbete stod skulpturen klar. Pelaren som rör sig likt en spiral och mynnar ut i ett inre öga som hjälper oss att se det vi behöver se
för att bli det vi ska va.

Vår egna tolkning av Axis Mundi där vi vävt in cykler, evolution, expansion, utveckling i form.

Om verket:

Namn: Axis Mundi

Material: Stengodslera

Storlek: CA Höjd: 46 Diameter: 26

Utropspris: 20 000 kr

Konstverken säljs och auktioneras ut med utropspris som lägsta pris. Anmäl ditt intresse via email eller telefon – ange namn på verket och lägg ett bud.

Anmäl ditt intresse via mail till: galleri@lozafoundation.org

Skicka ett meddelande

Vänlig ange ditt telefonnummer
Vänlig ange din e-post
Vänlig beskriv ditt ärende
cookies
Var vänlig och godkänn villkoren