….

Att inte få vara hel på ytan…

Att bränna en skulptur är lika riskfyllt som tillfället då vi människor föds och passerar födelsekanalen.
Tankarna som kom när denna skulptur inte höll i bränningen var att nu var allt kört, denna kan inte visas upp och vara med på utställningen. Tårar, sorg och stor besvikelse. Nån dag senare vid närmare betraktande av skulpturen så var den ju ändå en skulptur som kunde stå, hade ett uttryck och gick att färdigställa. Den såg ju inte ut som den skulle, den var sönder, amputerad och halv. Den hade förlorat sin skönhet, yttre form och man kan ju inte visa upp en skulptur som är sönder. Tankarna malde vidare och skulpturen påminde mycket om bilder vi sett på människor som organisationen stöttar och arbetar för. Skulpturen var ju dom… ett yttre som inte får visas, inte duger något till, ska gömmas undan för att de inte är som andra.

Denna skulptur är trasig på utsidan men allt vi vävt in i den ligger kvar …alla kärlek, omtanke, hållande, ömhet och närvaro. Så vi beslutade oss att dela denna skulptur och historia med er.

Om verket:

Namn: ”Mother of all”

Material: Stengods

Storlek: CA Höjd: 46 Diameter: 26

Utropspris 20 000kr

Bilder på skulpturen före bränning:

Konstverken säljs och auktioneras ut med utropspris som lägsta pris. Anmäl ditt intresse via email eller telefon – ange namn på verket och lägg ett bud.

Anmäl ditt intresse via mail till: galleri@lozafoundation.org

Skicka ett meddelande

Vänlig ange ditt telefonnummer
Vänlig ange din e-post
Vänlig beskriv ditt ärende
cookies
Var vänlig och godkänn villkoren