Varmt Välkomna till Loza Foundation Välgörenhetsgala ”Alla har rätt till ett hem”

Nu på Måndag den 6 december slår dörrarna upp till Varbergs Stadshotell och Loza Foundations Välgörenhetsgala för att fira framgång och berätta om de människor som nu möter en ljusare framtid, och än finns det biljetter kvar.

– Vi har fått en jättefin respons från företag och privatpersoner som vill medverka till den här kvällen. Företag har gått samman och bjuder på mat och vin och gäster har anmält sig och köpt biljetter till galan vilket också direkt bidrar till insamlingen. Den här kvällen känns enormt viktig, både för att samla in medel till ändamålet men också för att berätta vilken skillnad det gör, säger Sabina Grubbeson, generalsekreterare på Loza Foundation.


Med bara dagar kvar till premiären av Loza Foundation Välgörenhetsgala känns det redan som en lyckad kväll. Temat för kvällen är ”Alla har rätt till ett hem” och intäkterna går oavkortat  till aktuella projekt såsom Barnfamiljer i extrem fattigdom samt särskilt utsatta och funktionshindrade. Galakvällen kommer bjuda på berättelser från organisationens arbete varvat med underhållning och en trerätters supé med över hundra gäster.

Inför kvällen har Loza Foundation gått ut med ett erbjudande om att vara med och ge ett hem till några av Europas fattigaste barn och en rad företag har redan anslutit sig till projektet. Det kommer vara ett långsiktigt samarbete där de samarbetande företagen får följa barnfamiljerna som får en chans att ta sig ur extrem fattigdom och utsatthet och möta en ljusare framtid. 

Under kvällen kommer det också bjudas på levande musik, noggrant utvalt, med piano, sång och violin. Och en auktion kommer äga rum, där århundradets designmöbel Lamino går under klubban tillsammans med den exklusiva mässingsljusstaken December. Och båda går att bjuda på även om man inte har möjlighet att besöka galan. Anmäl ditt intresse för att vara med i auktionen via email till info@nwevent.se
 

Boka din plats på galan på Varbergs Stadshotell

Bokning:  Via mail BOKNING@VARBERGSSTADSHOTELL.COM eller tel 0340-69 01 08.
Pris: 1300 kr inkl. trerätters supé och underhållning. (Intäkterna går oavkortat till insamlingen). 
Betalning: till Loza Foundation på Bankgiro 5701-6909 eller Swish 1230773119 (Märk med GALA + ditt namn)
 

Fakta om Loza Foundations välgörenhetsgala

När: Måndagen 6 december kl 17:00 – 22:00

Var: Spegelsalen, Varbergs Stadshotell

Klädsel: Galafin

Observera att du behöver visa upp giltigt vaccinationspass och legitimation på grund av rådande Covid-restriktioner (gäller ej dig som är under 18 år eller har läkarintyg som ersätter vaccinationsbevis).

Stort tack till alla fantastiska företag som är med och gör det möjligt:
Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Swedese möbler, Renta Sweden, Shepherd of Sweden, Vagabond shoemakers, NJG Investment, Coop, Robert Mandovi, BEWi Group, Prevex, Etikhus, Home of Textile, Davids, Handelsbanken, Wiklunds trading, Petrovs Advokatfirma, Colorama, Wästbygg, Systeminstallation, XL bygg, Klaravik, Potential Varberg, Martinsson Fastigheter, PG reklam & Jepeer Consulting.

 För ytterligare information Sabina Grubbeson, grundare och ordförande, 0733-213 823, info@lozafoundation.org  

Skicka ett meddelande

Vänlig ange ditt telefonnummer
Vänlig ange din e-post
Vänlig beskriv ditt ärende
cookies
Var vänlig och godkänn villkoren